top of page

 

Welke dieren?

 

 

Dierenhomeopathie is voor alle dieren

Homeopathie is geschikt voor zowel mens als dier. De geneeswijze is inzetbaar voor alle diersoorten, zowel groot als klein, jong en oud. Denk aan gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, parkieten en papegaaien. Verder ook voor landbouw(huis)dieren, zoals paarden, koeien, varkens en kippen. Maar ook reptielen kunnen geholpen worden met homeopathie.

 

De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk. Homeopathie voor paarden
De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk. Homeopathie voor vogels, parkieten, kanarie, papegaai.
De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk. Homeopathie voor slangen en reptielen.
De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk. Homeopathie voor kippen en haan.
De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk. Homeopathie voor konijn.
De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk. Homeopathie voor schaap.
De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk. Homeopathie voor kat en hond.
bottom of page