top of page
Het consult
Consult op afspraak

De consulten vinden plaats op afspraak. U kunt met uw dier naar Kapelle komen, maar een consult aan huis of op stal is ook mogelijk. Het voordeel daarvan is dat het dier geobserveerd kan worden in zijn eigen vertrouwde omgeving en geen reisstress heeft.

 

Samenwerking

Ik vind samenwerking met collega's uit de (reguliere) gezondheidszorg belangrijk en vanzelfsprekend. Binnen mijn praktijk heb ik dan ook regelmatig contact met specialisten zoals een dierenarts, fysiotherapeut, osteopaat, chiropractor, acupuncturist, gedragstherapeut, paardentandarts, hoefsmid/bekapper, rij-instructeur en een zadelpasser. Wanneer dit nodig is kunnen wij elkaar aanvullen en versterken, zodat uw dier de meest optimale behandeling krijgt.

De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk. consult.
Eerste consult

Het eerste consult duurt ongeveer 1 uur. Tijdens dit consult stel ik vragen over onder andere de ziektegeschiedenis, de levensloop, het karakter en eventueel medicijngebruik en voer ik waar nodig lichamelijk onderzoek uit. Uit deze informatie stel ik een holistisch plan van aanpak op. Hierin zit een homeopathisch geneesmiddel, maar mogelijk ook voedings- en/of gedragsadvies. 

 

Vervolgconsult of bij acute aandoening

Een consult voor een acute aandoening neemt minder tijd in beslag, circa
een half uur. Ook vervolgconsulten duren doorgaans circa een half uur.
Eventueel kunnen deze consulten telefonisch.

De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk. Homeopathische remedie.
Tarieven
  • Eerste consult: € 85,- inclusief 1 homeopathisch middel en 1 x telefonisch / mailcontact over de vorderingen.

  • Vervolgconsult of bij kleine acute aandoening: € 60,- inclusief 1 homeopathisch middel.

  • Telefonisch consult (max 15 min.): € 27,50 inclusief 1 homeopathisch middel.

  • Voorrijkosten worden berekend vanaf Middelburg 4337PP: € 0,59 per gereden km heen en terug. Bij afstanden van meer dan 80 km enkele reis wordt € 30,- extra per uur voor reistijd berekend. 

  • Mocht u onverwacht verhinderd zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk uiterlijk 48 uur van te voren uw afspraak te verzetten of annuleren en iemand anders de mogelijkheid te bieden uw plaats in te nemen. Helaas zijn wij genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen wanneer u uw afspraak na deze tijd annuleert of wanneer u niet op de afgesproken tijd verschijnt.

  • Consulten van bij de Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren (BKHD) geregistreerde dierenhomeopaten kunnen worden vergoed door Dierenzorgverzekeraar Proteq.
De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk aangesloten bij BKHD beroepsvereniging homeopaten voor dieren
De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk. Consulten vergoed door dierenzorgverzekeraar Proteq Dier en Zorg
bottom of page