top of page
Natuurlijk gezonde dieren

De Eenhoorn Dierenhomeopathie is tot nader orde gesloten.

De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland

Waarom?

Homeopathie gaat uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het is een holistische geneeswijze die kijkt naar het dier in zijn geheel, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Klachten worden niet onderdrukt, maar bij de bron aangepakt.

 

Welke klachten?

Dierenhomeopathie is er voor alle dieren en kan helpen bij diverse klachten, zoals problemen met de luchtwegen of spijsvertering, niet alleen thuis kunnen blijven of verdriet om een overleden maatje. Zie verder het tabblad "Welke klachten?".

Voor gelukkige en gezonde dieren!
Interview met De Zeeuwze

 

EEN DIERENHOMEOPAAT OVER OMGEVING EN OPLOSSINGEN

 

Ik kan de liefde voor dieren voelen in het enthousiasme waarmee ANNET HANNEWIJK praat over haar werk als Dierenhomeopaat. In Kapelle voert zij haar praktijk de EENHOORN, maar werkt voornamelijk op locatie....

 

Lees hier het hele artikel...

Kyra, Duitse herder

Kyra is een Duitse herder teef van bijna 2 jaar oud. Ze had veel jeuk en dat veroorzaakte weer huidproblemen. Tevens heb ik haar laten ontgiften. Door vaccinaties heeft Kyra ernstige gedragsproblemen gekregen en er drong niets tot haar door. Dankzij de homeopathische middelen van Annet is Kyra er weer bovenop gekomen en heeft ze zelf ook weer rust in haar kop. Bedankt Annet! Zeker een aanrader om bij jou te komen voor hulp.

Francinda Lamain

 

Meer referenties...

bottom of page