top of page
De Eenhoorn

De eenhoorn staat symbool voor kracht, puurheid, gezondheid, geluk, vernieuwing en zuiverheid. Dit symbool past goed bij mijn doel om dieren op natuurlijke wijze in balans te houden, zodat lichamelijke klachten en gedragsproblemen worden voorkomen. Of wanneer het dier uit balans is om het zelfgenezend vermogen te herstellen. Met als einddoel: gelukkige en gezonde dieren.

 

 

 

 

Over De Eenhoorn Dierenhomeopathie

De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk
Annet Hannewijk

Dierenhomeopaat geregistreerd bij de Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren (BKHD). Consulten van geregistreerde dierenhomeopaten worden vergoed door Dierenzorgverzekeraar Proteq.

 
Geen dierenarts

Ik ben geen dierenarts en stel geen diagnose over een ziektebeeld. Indien ik dit nodig vind zal ik adviseren een specialist in een ander vakgebied te raadplegen. Mijn adviezen kunnen dierenartsbezoek verminderen maar niet vervangen.

De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk aangesloten bij BKHD beroepsvereniging homeopaten voor dieren
De Eenhoorn Dierenhomeopathie Zeeland in Kapelle consulten in Zuid-West Nederland door Annet Hannewijk. Consulten vergoed door dierenzorgverzekeraar Proteq Dier en Zorg
bottom of page